Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Офіційна заява ВАТ «Укртелеком» щодо недостовірної і некоректної інформації ЗМІ


    4 августа 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Офіційне повідомлення ВАТ «Укртелеком» щодо поширеної у деяких ЗМІ інформації про звернення Голови Правління компанії до колективу.

    ВАТ «Укртелеком» офіційно заявляє, що інформація поширена деякими ЗМІ щодо скрутного економічного становища Товариства та необхідністю тимчасової економії фонду матеріального заохочення працівників, подана некоректно і є частково недостовірною. ВАТ «Укртелеком», як і чимало підприємств країни, справді переживає непростий період в умовах фінансової кризи, однак керівництво компанії спільно з Кабінетом Міністрів України активно співпрацює задля вирішення усіх проблемних питань, аби забезпечити ефективну і успішну роботу Укртелекому на телекомунікаційному ринку. Ні для кого не є секретом, що протягом останніх 8-10 років в умовах зміни економічної моделі держави від адміністративної до ринкової Укртелеком переходить від статусу державного монополіста до одного з рівноправних гравців агресивно-конкурентного телекомунікаційного ринку. Водночас товариство не може впливати на всі чинники, що забезпечують успіх такої трансформації.

    ВАТ «Укртелеком» спільно з Кабінетом Міністрвів України та Національною комісією регулювання зв’язку України задля підвищення ефективності функціонування компанії у ринкових умовах намагається оперативно вирішувати проблемні питання, які накопичились протягом останніх 8-10 років. Уряд розуміє і підтримує створення в Україні рівноправних умов для всіх гравців на телекомунікаційному ринку та усунення історичного дисбалансу по відношенню до Укртелекому, як «монополіста» на ринку послуг фіксованого зв’язку. Таких умов небагато, але вони занадто суттєві. Це і створення Фонду універсальних послуг, завдяки якому компенсуватимуться втрати операторів від надання збиткових послуг, це і переведення на фінансування з держбюджету філії спеціального зв’язку, яка надає послуги тільки державним органам із забезпечення зв’язком у воєнний час та під час виникнення надзвичайних ситуацій та інші.

    Укртелеком високо цінує підтримку Уряду у розв’язані проблем, які сьогодні існують, і водночас сама компанія робить теж усе можливе задля ефективного виходу товариства зі скрутного фінансового становища.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.