Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Мобільної довідки "Iнфо300" від Utel на всiй територiї України


    21 июля 2009 | Телекоммуникации / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    З липня 2009 року абонентам мобiльного оператора нового стандарту Utel стали доступнi послуги мобільної довідки "Iнфо300".

    Вiдтепер користувачi Utel цiлодобово мають можливiсть оперативно отримувати актуальну довiдкову iнформацiю. Крiм того, за коротким номером до послуг абонентiв чимало зручних сервiсiв, таких, як примiром, бронювання квиткiв, виклик таксi, аварiйних i рятувальних служб.

    Для зручностi своїх клiєнтiв компанiя й надалi розвиватиме та пропонуватиме рiзнi послуги i сервiси.

    Все про послуги мобiльної довiдки "Iнфо300".

    Довiдка про компанiю

    "Iнфо300" - унiверсальна довiдкова служба для абонентiв всiх мобiльних операторiв (GSM, CDMA), яка заснована в 2000 роцi та працює в мiстi Києвi, в мiстах обласного значення та Автономнiй республiцi Крим.

    Довiдкова служба "Iнфо300" надає абонентам мобiльних операторiв широкий перелiк довiдкової та корисної iнформацiї, в т.ч. iнформацiю щодо адрес i телефонiв державних установ, органiзацiй та компанiй по Українi, пiдроздiлiв банкiв та страхових компанiй, автосалонiв, СТО, ресторанiв, торгiвельних центрiв, салонiв краси, актуальну фiнансову та енциклопедичну iнформацiю, останнi новини в Українi, розклад руху транспорту, прогноз погоди, здiйснює бронювання авiаквиткiв, виклик таксi та екстрених служб.

    На сьогоднiшнiй день довiдка "Iнфо300" є доступною для понад 55 мiльйонiв абонентiв стiльникового зв'язку України за єдиним коротким номером 300.

    Офiцiйний сайт компанiї - www.info300.com.ua.

    Довiдка про компанiю

    З 1 листопада 2007 року ВАТ "Укртелеком" розпочато продаж послуг мобiльного зв'язку нового стандарту пiд ТМ "Utel".

    Utel - перший в Українi оператор мобiльного зв'язку нового стандарту, мережа якого побудована у вiдповiдностi з лiцензiйними умовами i працює за технологiєю UMTS/WCDMA. Стандарт UMTS/WCDMA дозволяє абонентам отримувати всi базовi послуги надзвичайно високої якостi та принципово новi послуги, зокрема, вiдеодзвiнок, мультимедiйнi ролики, голосова та вiдео пошта, високошвидкiсний доступ до мережi iнтернет та багато iнших послуг.

    Код мережi стiльникового мобiльного зв'язку Utel 091.

    Мережа Utel продовжує розширюватися та розвиватися, постiйно збiльшується кiлькiсть мiст, в яких доступнi всi послуги мобiльного зв'язку нового стандарту. Абоненти можуть користуватися послугами мобiльного зв'язку, включаючи доступ в iнтернет, передачу MMS та SMS в тих мiсцях, де поки що немає UMTS-покриття завдяки нацiональному роумiнгу з компанiєю Бiлайн i тарифи при цьому в роумiнгу не мiняються.

    Utel забезпечує можливiсть мiжнародного роумiнгу в 45 країнах свiту.

    Utel пропонує своїм абонентам надзвичайно вигiднi та прозорi тарифнi пропозицiї, якi роблять витрати на зв'язок передбачуваними.

    Також, для зручностi своїх клiєнтiв Utel постiйно розширює мережу точок пiдключення до мобiльного зв'язку нового стандарту, продажу стартових пакетiв та карток поповнення рахунку, вiдкриваючи все бiльше i бiльше ексклюзивних Центрiв обслуговування абонентiв, пунктiв обслуговування абонентiв та торгових точок продажiв дилерiв по всiй Українi.

    Детальнiше за телефоном 8 800 500 11 88

    Источник: Пресс-служба ВАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.