Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    АМКУ оштрафував «Волю» на 3 мільйони гривень


    3 июля 2009 | Телекоммуникации / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Антимонопольний комітет вирішив оштрафувати постачальника послуг аналогового кабельного мовлення компанію «Воля Кабель», що входить до групи «Воля», а також компанії «Київські телекомунікаційні мережі» та «ІВК» (Київ) на 1 млн. гривень кожну за зловживання монопольним положенням. Таке рішення було ухвалене на засіданні комітету, повідомляє proUa. На думку комітету, ці компанії займають домінуючі монопольні положення на ринку надання послуг кабельного телебачення.

    Комітет зобов'язав «Волю Кабель», Київські телекомунікаційні мережі та «ІВК» навести свої тарифи на надання послуг кабельного телебачення до економічно обгрунтованого рівня у встановлений законодавством термін, тобто протягом 2 місяців.

    Нагадаємо, раніше «Воля Кабель» звинуватила АМКУ в упередженому до себе відношенні.

    2008 рік «Воля Кабель закінчила з чистим прибутком 19,207 млн. гривень, збільшивши чистий дохід на 60,3%, або на 164,938 млн. гривень до 438,565 млн. гривень в порівнянні з 2007 роком.

    «Воля» надає послуги аналогового кабельного мовлення «Воля Кабель», цифрового мовлення «Воля Преміум ТБ», а також доступу до Інтернет по кабельних мережах під торговою маркою «Воля Бродбенд».

    Група компаній «Воля» належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), який знаходиться в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

    Компанія «Київські телекомунікаційні мережі» заснована в 2000 році, основним видом діяльності є будівництво кабельних мереж і надання провайдерам послуг доступу до технічних і технологічних ресурсів телекомунікаційної мережі для обслуговування абонентів мереж аналогового телебачення, цифрового телебачення і послуг Інтернету.

    100% акцій компанії належить компанії Aquorn Holding Limited (Кіпр).

    Відкрите акціонерне товариство «ІВК» зареєстроване в 2004 році, надає послуги доступу до мережі кабельного телебачення. 99,97% акцій компанії належить також Aquorn Holding Limited.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.