Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Про-ТБ», Film.ua та Star Media створять Асоціацію кіно- та телепродюсерів


    4 июня 2009 | Кино / Украина / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур

    «Про-ТБ», Film.ua та Star Media планують створити  об'єднання виробників кіно- і телеконтенту. Про це повідомляє Media Business Reports. 

     

    Таке рішення на Міжнародній конференції «Кіно бізнес в Україні» прийняли керівник Film.ua Віктор Мирський, генеральний директор «Про ТБ» Віктор Приходько та голова правління групи компаній Star Media Влад Ряшин. Планується, що ця структура буде створена за аналогією до російської Асоціації телепродюсерів. Офіційно об'єднання поки не зареєстровано, однак найімовірніше воно буде створене у формі асоціації. За словами Віктора Приходька економічна криза викликала потребу у створенні організації, яка буде координувати процеси кіно- та теле виробництва та лобіювати інтереси вітчизняних продакшшинів. 

     

    «Каталізатором до створення Асоціації теле- та кіно продюсерів в Росії стали нові економічні умови. На сьогодні це рішення цілком себе виправдало - вдалось запобігти ще більш серйозне падіння ринку. Наприклад, собівартість проектів  зменшилась з 30% до 50%, у тому числі за рахунок рекомендованих дій з боку Асоціації», - зазначив Влад Ряшин.

     

    За словами Віктора Мирського, з-поміж іншого планується заснування різних премій в галузі кіновиробництва. Ще одним напрямком діяльності Асоціації стане просування можливостей українських студій та продакшн-компаній на міжнародному рівні через участь у міжнародних заходах, як-то ринках, фестивалях тощо. «Ми також сподіваємось на співпрацю з такою серйозною організацією як "Індустріальний телевізійний комітет"», - наголосив він.



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.