Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кінофестиваль «Бригантина-2013» оголосив імена переможців


    9 июня 2013 | Кино / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    XVI Міжнародний кінофестиваль «Бригантина-2013» визначився з лауреатами, повідомляє сайт форуму.

    Низку перемог здобули українські кіномитці.

    У номінації «Найкраща жіноча роль другого плану» спеціальний приз здобула актриса Валентина Пугачова за роль Маріанни у фільмі «Історія графомана»

    Приз у номінації «За найкращий серіал» - у режисера Сергія Акшеназі («Любов за любов» виробництва групи компаній Star Media, продюсер Влад Ряшин). Ще один фільм виробництва Star Mediaздобула стрічка «Ванька», що приймала участь у конкурсній програмі дитячих фільмів «Золотая Бригантинка».

    У номінації «За найкращу режисуру» приз здобув Олег Туранський (фільм «Лекція для домогосподарок», продюсери Лариса Журавська та Влад Ряшин).

    У номінації «За найкраще виконання жіночої ролі» відзначена актриса Йоанна Моро (серіал «Анна Герман», продюсери Галина Балан-Тімкіна й Влад Ряшин)

    У номінації «Найкращий сценарій» приз дістався Євгену Шишкіну (фільм «А життя триває» )

    Спеціальний диплом журі «За глибину вирішення образу в фільмі» та «За глибину втілення образу педагога на екрані» здобули Анатолій Котеньов та Оксана Сташенко за ролі в стрічці «Нахаба» (продюсер Тетяна Гнєдаш, режисер Юрій Музика). Тетяну Гнєдаш було відзначено «За яскравий та оригінальний сценарій» та «За найкращу роботу продюсера».

    Головний приз Фестивалю православного кіно, який пройшов у рамках «Бригантини-2013», здобув Мурат Мамедов («Людина є таємниця»).

    У конкурсі короткометражних фільмів перемогу здобув режисер Тарас Дронь («Доторкнися і побачиш»), сценарист Сергій Баженов («Помножувач») та накйращий виконавець чоловічої ролі Дмитро Заволокін («Помножувач»).

    Найкращим фільмом «Бригантини-2013» стала драма «Сибір. Монамур» російського кінорежисера В'ячеслава Росса. Раніше стрічка здобула понад 70 відзнак міжнародних кінофестивалів.

    Приз за найкращу режисерську роботу здобув турецький режисер Ісмаїл Гюнешза за фільм «Куди падає вогонь».

    Приз за «Найкращу жіноча роль» дістався польській актрисі Магдалені Поплавській за фільм «Між двох вогнів» спільного виробництва Польщі і Швеції. Окрім цього, стрічка удостоєна спецпризу журі «За актуальність теми».

    Нагорода за «Найращу чоловічу роль» у Петра Зайченка («Сибір. Монамур).

    З повним переліком переможців фестивалю можна ознайомитися тут.

    Фестиваль «Бригаетина» проходить у Запорізькій області. Цього року у програмах форуму було представлено понад сто повнометражних і короткометражних стрічок з 12 країн світу.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.