Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Валерія Гай Германіка знімає фестивальний фільм про художників


    1 июня 2012 | Новости / Кино | Добавил: Елена Ленова
    Російський режисер Валерія Гай Германіка розпочала зйомки нового фільму «Да и да». Про це повідомив один з продюсерів картини Максим Корольов, пише «РИА Новости».

    За словами Корольова, співпродюсерами стрічки стали Федір Бондарчук та Дмитро Рудовський.

    Проект фінансуватиметься коштом підприємців, які працюють у фінансовій сфері та виявили інтерес до кінематографа. Їхні імена пан Корольов не розголошує, проте зазначає, що фільм низькобюджетний (200 000 доларів) і робиться «для душі, а не заради грошей».

    «Да и да» - драма про любов за сценарієм Олександра Родіонова (Гай Германіка вже знімала за його сценарієм фільм «Все умрут, а я останусь»). Олександр Родіонов писав сценарії для фільмів Бориса Хлєбнікова («Свободное плавание», «Сумасшедшая помощь», «Пока ночь не разлучит»), Миколи Хомерики («Сказка про темноту», «Сердца бумеранг»).

    Зйомки проходитимуть у Москві і триватимуть 22 дні. Головну роль зіграє Агнія Кузнєцова.

    Основні персонажі фільму - художники, деякі з них мають реальних прототипів. Наприклад, художники Олександр Виноградов та Володимир Дубосарський грають самих себе. У якості художника-постановника в проекті бере участь музикант Пахом (Сергій Пахомов).

    Оператором фільму став Всеволод Каптур, з яким Валерія Гай Германіка познайомилася на зйомках серіалу «Краткий курс счастливой жизни».

    «Зйомки новаторські, робимо вручну спеціальні фільтри, багато речей пробуємо вперше, часто з небезпекою для життя - наприклад, вихід героїні через вікно другого поверху і її прохід по вулиці знімаємо одним планом», - наголошує Максим Корольов.

    Чорнова версія фільму буде готова до серпня, зі звуком планується розібратися до листопада, проте про дату прем'єри, за словами продюсера, говорити ще рано. Фільм планують показати на одному з міжнародних фестивалів.

    Нагадаємо, Валерія Гай Германіка знімала для російського «Первого канала» «Школу» (2010) та «Краткий курс счастливой жизни» (2012).

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.