Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Star Media продала «Антиснайпера» в Японію і розпочала зйомки двох серіалів


    26 августа 2011 | Кино / На украинском языке / Россия | Добавил: Ольга Кравцова
    Кінокомпанія Star Media продала японському дистрибутору Aya Pro фільми «Антиснайпер. Новий рівень» і «Антиснайпер. Постріл з минулого». Про це повідомила прес-служба компанії.



    «З Японією ми співпрацюємо з 2009 року - тоді японський дистрибутор придбав у нас права на перші два фільми з циклу "Антиснайпер"("Антиснайпер" і "Антиснайпер. Подвійна мотивація"), а також на фільм "Операція 202". "Антиснайпер" був також випущений на DVD, дубльований на японську мову», - говорить засновник Star Media продюсер Влад Ряшин.



    Нагадаємо, цикл «Антиснайпер» - фільми створені в жанрі екшн. У головних ролях знялися російські актори Ілля Шакунов та Ольга Філліпова.



    Ткож Star Media приступила до виробництва двох нових серіалів - «Кулінар» і «Скринька Пандори».



    Автор ідеї стрічки «Кулінар» - Сергій Кузьміних, автори сценарію - Сергій Кузьміних, Ігор Тер-Карапет, Михайло Бобровник, Тимур Курбаналієв, Андрій Руминський, Михайло Колодинский, режисер-постановник - Андрій Іванов, продюсери - Олексій Терентьєв та Влад Ряшин.



    Star Media знімає цей серіал за участю компанії Green-Film. Прем'єра стрічки очікується на російському каналі РЕН ТВ.



    За жанром «Кулінар» - це фільм-екшн. «Фелікс Малінін живе в невеликому містечку. Серед друзів і знайомих він має славу непоганого хлопця, замкнутого дивака, який постійно пропадає у відрядженнях. У Фелікса є невелика пристрасть - він дуже любить готувати, а також у нього є секрет, про який знають лише кілька людей. Насправді він - співробітник оперативно-розшукового бюро МВС. Його оперативний псевдонім - "Кулінар". Його робота - оперативне впровадження та збір інформації про все, що може становити інтерес для правоохоронних органів. Здатний миттєво перевтілюватися і будь-якими способами одержати потрібну інформацію, до кожної справи Фелікс підходить з особливим смаком - ніби готує чергову страву, а кожній операції дає кулінарну назву», - йдеться в анотації до фільму.



    «Скринька Пандори» - це багатосерійна мелодрама. Автор сценарію - Аліна Семерякова, режисер-постановник - Армен Арутюнян, продюсери - Галина Балан-Тимкіна, Влад Ряшин.



    Головний герой фільму - лікар Всеволод Ларіонов. «Довгі роки Всеволод працював у дитячому будинку, а оскільки у подружжя не було дітей, то перед переїздом на нове місце, вони усиновили спочатку п'ятирічну Віру, а потім - ще Наташу і Максима. У новому місті вони свято зберігають таємницю, а документи дітей та свідоцтва про усиновлення зберігаються в скриньці, яку батьки жартома називають "скринькою Пандори". Розмови про походження дітей спочатку відкладають на потім, а після смерті Анни Всеволод зовсім відмовився від думки розкрити правду. Всі діти однаково улюблені, хоч і не схожі ні зовні, ні характерами. Але одного разу правда розкрилася і внесла розкол у сім'ю, чого так побоювалися батьки», - зазначається в описі фільму.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.