Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Компанії Film.ua пройшли сертифікацію на захист від піратства


    27 мая 2011 | Кино / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У травні 2011 року компанії Digital Cinema Ukraine та PostModern пройшли аудит та отримали сертифікацію міжнародної мережі CDSA (The Content Delivery and Storage Association). Про це повідомляє прес-служба групи Film.ua, до якої входять компанії.

    Сертифікація CDSA свідчить, що весь контент, з яким працюють компанії, захищений від піратських копій.

    За словами директора PostModern Єгора Олесова, втрати світових виробників кіно через піратство за рік в середньому складають мільярди доларів США: «А Україна одна з лідерів «піратського хіт-параду».

    «До проходження аудиту та отриманню сертифікату CDSA ми готувались майже півроку. Була розроблена та впроваджена ціла система правил загальної безпеки, а також програми, зберігання та обліку контенту», - зазначив пан Олесов. За його словами компанія вклала значні кошти у підсилення безпеки офісу.

    «Такий сертифікат надійності - серйозний прогрес для України на шляху співпраці зі світовими лідерами медіа-бізнеса, мейджорами», - зазначив директор компанії Digital Cinema Ukraine Юрій Прилипко.

    «Телекритика» попросила фахівців прояснити, які переваги дає наявність сертифікації. За словами продюсера візуальних ефектів Леонід Карачко, великі студії-виробники можуть впевнено працювати з сертифікованими компаніями і «не боятись, що їх матеріали і контент "витече" назовні». «З одного боку такий аудит вимагає серйозних грошових, людських і часових ресурсів. Не кожна компанія зможе собі це дозволити. Що скільки коштує, триває і які технічні вимоги повинні бути дотримані можна глянути на сайті. З другого боку, такий сертифікат суттєво покращує позицію компанії на міжнародному ринку, піднімає рівень довіри до неї. Це сприятиме участі у великих світових проектах», - зазначив він.

    На його думку, незабаром більшість компаній вимагатимуть від партнерів сертифікацію CDSA в обов'язковому порядку.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.