Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Карлових Варах відкрився 45-й міжнародний кінофестиваль


    3 июля 2010 | Кино / На русском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Карловарський кінофестиваль, що розпочався сьогодні в цьому місті Чехіх, належить до найвищої категорії «А», як і престижні кінофестивалі у Каннах, Берліні чи Венеції.

    Фестивальна афіша, як завжди, повниться відомими іменами і стрічками.

    «Цього року на міжнародному фестивалі ми покажемо 204 фільми, з яких – 180 повнометражні художні фільми. У нас відбудеться 15 світових кінопрем’єр і 20 європейських прем’єр. Програма фестивалю дуже багата. Сподіваюсь, глядачі матимуть з чого вибрати. До трьох конкурсних секцій включені стрічки з усього світу», – розповіла Уляна Донатова з прес-цетру фестивалю.

    У конкурсній програмі – 12 стрічок, серед яких відома «Сітка для комарів» іспанського режисера Аґусти Віли, французька стрічка «Миле зло» чи польський фільм «Мати Тереза для котів». А відкриє фестивальний показ оскаровий фільм «Шалене серце» відомого режисера Скотта Купера, він особисто представить його у Карлових Варах.

    Серед найвідоміших гостей – американський актор Джуд Ло, якому у Карлових Варах вручать спеціальну нагороду президента фестивалю. Чекають також російського актора і режисера Микиту Михалкова, на фестивалі він представить свою стрічку «Втомлені сонцем-2» й отримає за творчі досягнення «Кришталевий глобус» – головну нагороду фестивалю.

    Українських стрічок у програмі фестивалю немає.

    45-й міжнародний кінофестиваль у Карлових Варах завершиться 10 липня.

    Источник: radiosvoboda
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.