Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ІТК представлятиме індустрію на конференції «Кінобізнес в Україні»


    10 апреля 2010 | Кино / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    ІТК представлятиме індустрію на конференції «Кінобізнес в Україні»18 березня 2010 року опубліковано зміни до законодавства про підтримку виробництва національних фільмів. Нововведення повинні полегшити життя кінематографістів, однак новий закон має ряд спірних та неоднозначних моментів. Щоб розібратись у цій важливій та актуальній для всього ринку темі, 23 квітня у рамках конференції «Кінобізнес в Україні» пройде спеціальна панельна дискусія: «Державне регулювання кіно в Україні». Метою дискусії стане підготовка Відкритого звернення у парламент, до керівництва країни і в державну службу кінематографії з проектом нової редакції законодавства про кіно.

    Представляти позицію індустрії на конференції буде Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК. Так як ще з ініціативи ІТК була створена індустріальна робоча група по кінематографії. Професійна індустрія об’єдналась заради створення нової сучасної редакції законодавства про кінематографію, яка б відповідала сьогоденним реаліям ринку.

    Учасниками робочої групи стали юристи, фінансисти, митні брокери, загалом це представники ІТК – телеканали, а також представники Асоціації кінопродюсерів України, Асоціації «Кіноіндустрія України», кіно та телепродакшени та кінодистрибутори. Мета робочої групи створити максимально сприятливі законодавчі положення для розвитку кіноіндустрії на території України, зібравши їх у новій редакції закону «Про кінематографію».

    Запрошуємо всіх зацікавлених дізнатись більше про проект і прийняти участь в обговоренні на Третій Міжнародній конференції «Кінобізнес в Україні», що пройде 23 квітня 2010 року у Києві, у конференц-залі Президент Отеля.

    Реєстрація онлайн.

    Довідка про ІТК:

    Індустріальний Телевізійний Комітет
    – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії. Детальніше на сайті http://itk.org.ua/



    Источник: Індустріальний Телевізійний Комітет
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.