Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Лен Блаватник має намір придбати MGM


    17 марта 2010 | Кино / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Американський бізнесмен російського походження Лен Блаватник розглядає можливість приєднання до свого бізнесу голлівудської кінокомпанії Metro-Goldwyn-Mayer. Про це він повідомив виданню Financial Times.

    «Студія могла б бути гарною платформою для розширення наших активів... За правильну ціну, це чудова покупка», - зазначив він, додавши, що хоче збудувати «медіаплатформу 21 століття».

    Суперниками Блаватника є Time Warner та Relativity Media.

    MGM, одна з найстаріших голлівудський студій, переживає не найкращі часи від моменту її придбання у 2005 році консорціумом на чолі з Sony. Тоді сума угоди становила $5 млрд, а тепер очікується виручити максимум $1,5 млрд. Але студія усе ще залишається привабливою для покупців завдяки, передусім, каталогу фільмів про Джеймса Бонда та правам на створення нових серій Бондіани.

    Access Industries Лена (Леоніда) Блаватника володіє хімічною компанією Lyondell-Basell Industries, частками в нафтовій групі TNK-BP та UC Rusal -алюмінієвій компанії, що підконтрольна Олегу Дерипасці. Дохід Access Industries від медіабізнесу наразі є «мізерним», зазначає пан Блаватник. Але у найближчі 3-5 років він хоче збільшити частку медійних та телеком- активів, особливо цифрових.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.