Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    КРУ знайшло фінансових порушень на «Укртелефільмі»


    21 января 2010 | Кино / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Контрольно-ревізійне управлінням в місті Києві провело ревізію фінансово-господарської діяльності Української студії телевізійних фільмів («Укртелефільм») за період з 3 червня 2008 по 1 жовтня 2009 року та виявило порушення фінансової дисципліни на загальну суму 92,96 тис. гривень. Про це йдеться в офіційному прес-релізі КРУ в м. Києві.



    Згідно з документом, відповідно до статуту головним завданням та предметами діяльності «Укртелефільму» є створення телевізійних фільмів і програм за держзамовленням, за рахунок власних коштів та на замовлення інших організацій; дубляж кіно- відеопродукції, виробленої іншими організаціями; спільне виробництво кіно та відеопродукції з кіно-телеорганізаціями України, із закордонними організаціями; тиражування кіно- відеопродукції; реалізація кіно- відеопродукції виробництва студії «Укртелефільм» та інше.



    Однак, під час контрольного заходу встановлено, що протягом ревізійного періоду «Укртелефільм» ні за рахунок власних коштів, ні на замовлення інших організацій телевізійних фільмів і програм не створював. Тому у зв'язку з падінням обсягів виробництва, з метою уникнення скорочення працівників та раціонального використання фонду заробітної плати керівництво «Укртелефільму» з 01 лютого 2009 по 30 червня 2009 встановило чотиригодинний робочий день.



    Але вже у липні 2009 року окремим працівникам «Укртелефільму» виплачено матеріальну допомогу у зв'язку з понаднормовою зайнятістю в роботі в період з лютого по червень 2009 року, вид якої також не передбачено Колективним договором на 2009 рік.



    Водночас «Укртелефільм» через недотримання законодавства при розрахунку відпускних зайво використав на оплату праці 2,54 тисяч гривень.



    Внаслідок порушень з оплати праці до державних цільових фондів зайво відраховано 22 тисяч гривень.



    Крім того, у період з 1 листопада 2008 по 1 липня 2009 Студія телевізійних фільмів за рахунок коштів від основної діяльності нарахувала та виплатила додаткові відпустки працівникам, учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Однак, відповідно до законодавства фінансування таких витрат проводиться за рахунок коштів державного бюджету. Це стало причиною зайвого витрачання 4,18 тисячі гривень.



    Поряд з цим, ревізори виявили порушення порядку ведення бухгалтерського обліку, а саме: без наявності відповідних документів щодо майнових прав на об'єкти нерухомості «Укртелефільм» оприбуткував та списав нематеріальні активи (акти) загальною вартістю 1,94 млн. гривень.



    Наразі вирішується питання щодо відшкодування об'єктом контролю порушень та притягнення винних у їх допущенні осіб до відповідальності.



    Матеріали контрольного заходу передано до прокуратури Дніпровського району міста Києва.



    Заступник голови Держтелерадіо Олександр Курдинович пообіцяв ТК прокоментувати результати перевірки КРУ після офіційного отримання акту перевірки Контрольно-ревізійного управління у місті Києві.



    Нагадаємо, що 2007 року КРУ виявило фінансових зловживань на «Укртелефільмі» на суму понад 2 млн. гривень.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.