Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Новий Київ» зняв серіал «На край світу за коровами Геракла»


13 августа 2009 | Кино / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
Продюсерський центр «Новий Київ» розпочав монтаж нового документального серіалу під робочою назвою «Мисливці за міфами». Про це ТК повідомила директор центру Елла Штика.

Планується, що на екрани серіал вийде вже в наступному сезоні під назвою «На край світу за коровами Геракла», однак на якому каналі – наразі не відомо. Дистрибуцією проекту займається Graphite.

«На край світу за коровами Геракла» - 20-серійний фільм, що розповідає про подорожі Європою випускників театрального інституту, які намагаються дослідити місце міфів та легенд у сучасному суспільстві.

За словами Елли Штики, в серіалі чотири основні сюжетні лінії. «Хроніка самої подорожі, вистава вуличного стилю, яку ставлять герої, аби заробляти гроші, процес збирання міфів та огляд європейських міст, таких як Відень, Венеція, Ніцца, Мадрид, Лісабон та інших, по кожному з яких зроблено відеоряд, щоб глядач міг ознайомитися з їхніми визначними місцями», - зазначає вона

Хронометраж кожної серій – 25-30 хвилин.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.