Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Мін'юст визнав Сергія Тримбача головою Спілки кінематографістів України


29 июля 2009 | Кино / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
Міністерство юстиції України затвердило нове керівництво Спілки кінематографістів України (НСКУ) на чолі з кінознавцем Сергієм Тримбачем, про це йдеться у повідомленні міністерства на адресу НСКУ.

Серед основних кроків нового керівництва НСКУ Сергій Тримбач називає участь у розробці доповнень до закону України про кінематографію, зокрема розробку ідеї кінематографічного фонду, що дозволить кіно митцям бути незалежними від держбюджету. НСКУ також братиме участь у розробці законопроектів щодо авторського права, запровадженні прозорої молодіжної політики спілки і планує відновити Будинок Кіно у якості повноцінного фестивального кінозалу країни.

«Ми маємо відновлення впливовість спілки на процеси формуванні культурної політики у кінематографічній сфері», - зазначає пан Тримбач.

Нагадаємо, що Сергія Тримбача було обрано головою спілки на V (XI) з'їзді НСКУ 28-29 квітня, однак Мін'юст раніше не затверджував новий керівний склад спілки, аргументувавши відмову нестачею документів, які підтвердили б правочинність наслідків з'їзду, а також відсутністю кворуму у день з'їзду.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.