Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    On-line трансляция телеканала К1


    11 июня 2009 | Онлайн ТВ / Украина / На украинском языке / На русском языке | Добавил: Евгений Ленов

    К1 - загальнонаціональний канал, універсальний за жанровим наповненням. В українському ефірі з червня 2005 року. З січня 2007 року входить в медіа-групу "Інтер".


    Канал представлений в усіх обласних центрах України та у більшості районних. Технічне покриття в панелі GFK - 76,5%.


    Цільова аудиторія К1 - чоловіки та жінки віком від 14 до 49 років, з середнім та високим рівнем достатку. Ця аудиторія дещо молодша від глядачів інших національних каналів і є активним споживачем товарів та послуг.


    К1 - це сучасне, динамічне, інтелектуальне телебачення. Програмне наповнення каналу - інформаційні програми власного виробництва, які відповідають найвищим професійним стандартам та очікуванням сучасних глядачів, якісне зарубіжне кіно та найкращі російські серіали. Постійною ефірною лінійкою є також пригодницькі та документальні проекти від професіоналів цієї галузі: Discovery, National Geographic, AENT та інших.


    Виробництво К1 зорієнтоване на передові цифрові технології у сфері мовлення та виготовлення програм. Канал має власний телецентр - унікальну для українського телебачення технічну базу на рівні світових зразків, яка складається з 3 телевізійних студій, 9 апаратних нелінійного монтажу, багатоканальної ефірної апаратної.


    Обладнанням К1 забезпечили відомі виробники - Harris (система автоматизації мовлення), Avid (системи монтажу телевізійних програм та система електронного виробництва новин), Leitch (мовні відеосервери), Sony (студійні камери), Panasonic (камери для позастудійної зйомки, відеомагнітофони), Arri Lighting, Balcar (студійне світло).

    Карта покриття України телеканалом К1

    Карта покрытия канала К1



    Источник: Сайт канала К1
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.